Zwakke instellingen scannen

Wanneer u uw apparaat gebruikt, kunnen uw acties of de acties van de apps die u start de instellingen van het besturingssysteem wijzigen. De gewijzigde onveilige instellingen vormen mogelijk een veiligheidsrisico voor de beveiliging van uw apparaat. Als u bijvoorbeeld geen pincode of wachtwoord voor het vergrendelingsscherm hebt ingesteld, kunnen andere mensen toegang krijgen tot de gegevens op uw apparaat.

Meldingen over onveilige instellingen in het besturingssysteem kunnen in twee soorten worden verdeeld:

De Zwakke instellingen scannen zoekt minstens één keer per dag naar zwakke instellingen van het besturingssysteem. Als de functie onveilige instellingen in het besturingssysteem vindt, wordt u gevraagd ze te corrigeren om de beveiliging van het besturingssysteem te herstellen.

Informatie over gedetecteerde zwakke instellingen wordt weergegeven in het gedeelte Zwakke instellingen scannen van het hoofdscherm van de app. Tik op dit gedeelte en open het om de volgende acties uit te voeren:

Verberg onveilige instellingen als u ze niet wilt herstellen.

In deze sectie

Onveilige instellingen herstellen